Saturday, August 14, 2010

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN

dekat sebulan aku tak balik umah
bukan anak derhaka..
tapi belajar jadi anak seni..
hahhahaha

belajar melukis..
huhuuh
hari2 kerje lukis..
nk wut cm mana dah tu assigment dia..nk tak nk kena laa lukis..

phtu kena reject..
lukis ikan masin jadi ikan langar lori..
adeh..
cm mana lecture aku tak mengamuk..
tapi nk wut cm mana tangan aku ni keras lagi..tak pandai nk draw betul..

apa pon SELAMAT BERPUASA..
aku pada tahun ni bertekad mahu posa penuh sbb dah lama aku tak posa penuh..
last aku posa penuh masa aku tingkatan 1..
lain punya tingkatan banyak lost..
hahahaha

k bye2

5 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

keep trying!

lukis btl2 nti :)

@ien_R@z said...

kalo lukis org mesti jd mcm hantu kan? haha..

opss.. joking! hehe

selamat berpuasa.. ^_^

PUPUT said...

samat berpuasa mokmon..
samat maju jaya...yeahhh...
^_^

idAti mALek said...

oih....posa bagi penuh laa..ang bukan pmpuan~

lakov said...

aien : jagan kata hantu lagi seram dari hantu kot hahahaha

puput : selamat berpuasa juga puput...thanx..all d best for you too

idati : of coz aku dah berazam nk puasa penuh taun ni