Thursday, April 29, 2010

5bD




Semalam ketika aku tengah mengemas kini folder-folder dan file-file aku aku yang berterabur..
aku terjumpa gambar..gamabr budak-budak 5bD masa kat block 10..aku rasa nk tulis pasal depa laa.. :)

Mok2 : yang tu aku laa..tukang editor gambar itu dan menulis entry ni..aku pon tak tau nk citer apa pasal aku..kalo ada seberang pertanya terus contact aku disini :)

June : suka gelak dan kacau orang..peminat lagu hardcore..kaki skate..dan suka simpan rambut hehe

FathiWest : Fathi yang kekadang blur..tapi ramai kenalan perempaun lawa-lawa..memiliki studio sendiri dan rajin organize gigs :)

Apis : Dia merupa kaki bola dan juga peminat setia MU (yuks) haha~jangan marah..suka main pes lawan dengan aku..

Apit : Ketua bilik..dan paling besar dalam bilik aku sebab dia dah 20 lebih..hehe..kaki lepak dan borak..dan suka merayau hehe..

Nuar : Pakar dalam bidang networking ni..pakar dalam bidang linux..sifu linux aku..suka pangkah orang haha~

Itu lah kami..tapi sekarang dah berpisah tapi masih contact dan rapat macam dulu..tak lupa juga jiran kami dulu bilik depan yang di diami oleh JJ,Shah, Mie dan fed..
saja aku tulis supaya aku tak lupakan hang pa semua..kawan aku dunia dan akhirat..Insyallah.


mengimbau kenangan silam
8.25am
29.4.2010

video

P/s : Thanx to AdioS (fathi) yang telah membenarkan aku mengupload video hasil kerjanya kedalam blog aku.. :) enjoy

19 comments:

AdioS!!! said...

Hahaha.. tudia... la nieh aku dah out dah dari organize gig mok... huhu.... nk tumpu kat study lak...

rifdi said...

hai...

rifdi said...

hai...berapa nama awak yg didaftarkan di pejabat buruh kasar malaysia??

lakov said...

rifdi : baru 3 orang sahaj rifdi .. :)

Adios : hahahaha saja aku teringat balik masa kita dok kat block 10 haha..bagus2 aku pon dah tak p dah gig

NichKhun said...

sume ade kelebihan masing2 kan.. hhahahaha

Pipi Muncet said...

semua kacak. cuba try pass satu meh.hai saya single.haha

lakov said...

nickhun : yup semua ada kelebihan masing dan gila-gila masing hahahaha..

pipi muncet: wah promosi diri heheh nti mok wut entry mok tengah desprated nk awek hahahaha XD

AdioS!!! said...

Bahaha.. fatin memang gatai.. lololo.. x pa.. pas ang belajaq kat n9.. ang dapat awek baru pa.. haha

lakov said...

hahahaha..dia memamng suka kenakan aku hahaah..awek n9?heheh ada kaa yang lawa-lawa?haha XD

AdioS!!! said...

awek n9 lawa2 kot.. tpi semua mulut cibai.. bahaha... sbb banyak mkn cabai! hahaha

lakov said...

hahahaha..mana hang tau?hang ada mmber pernh ada awek kt sana kaa :-?

AdioS!!! said...

hahaha.. adik ang g tau la.. haha..

lakov said...

yaka..hahhaa
ada kata org negeri sendiri cm tu hahaha XD
tak pa aku jumpa dia mmg aku luku dia dulu hahaha XD

AdioS!!! said...

hahaha.. iyah! haha... mmb dia boleh tahan gak weh.. ganaz! cam dia gak ah.. hohoho

lakov said...

tak..paa...aku luku dua2..aku fire guna power ultraman hahaha XD

PUPUT said...

fire pakai kame hame ha la...huhu...lakov...jadik la gmbo tu...sob sob...terharu banget...sbb ada yg ckp dia klik kat page aku tp x jd..ponin den..tp stlh aku saksikan ko wat ni..baru kutahu menjadi...uwaaaa....best3...tq2...

Anonymous said...

aku xde je
;(

lakov said...

puput : hahaha..tu son gaku puput..aku nk jadi ultraman hahaha XD

aik nama tak jadi?rasa nya masa aku mula try kt blog ko jadi jer..thanx kt ko jgk..kalo ko tak wut entry aku pon tak reti nk wut benda tu..hehehe

Anonymous : apa yg tak ada?

PUPUT said...

hehehe...tu la...aku pon pelik nape xjd...tp masa aku testing2 dulu pnah x jd sbb aku nyer pic dr photobucket...aku rasa gmbo dr photobucket xleh la..hehe...welkem2...sharing is caring...^_^