Wednesday, April 28, 2010

Koko Vs Sarip Dol


Pagi-pagi lagi sudah bikin aku panas..
Aku baru jaa nk terlelap alih-alih dengar bunyi kucing bergaduh..(sumpah seranah kt kucing)
kalau aku keluar..dua-dua aku sepak..apa pon tak dapat hahaha~
aku pun melihat keluar melalui tingkap nak tengok free show kucing bergadoh..
haha~~sengal aku ni tengok kucing bergadoh

Seperti biasa penanti setia pintu belakang rumah aku kucing berbulu cokelat..si Koko yang pagi-pagi merayu-rayu mintak makan
dan sekor lagi kucing berwarna putih yang aku gelarkan dia Sarip Dol sebab muka dia gangster cm Sarip Dol haha~

Pada mulanya masing-masing melihat satu sama lain seperti menungu tindakan pihak menyerang.
Aku menungu dan terus tunggu melihat dengan penuh setia.
Masing-masing masih kaku hanya dengar bunyi mengeruh satu sama lain.
Ni nk bergadoh cakau ker gadoh mengeruh :P
Mata mereka masih bertentangan.

Tidak lama kemudian si Sarip Dol pergi meninggalkan si Koko tanpa pergaduh cakau-mencakau.
Hairan Bin Pelik mengapa si Sarip Dol pergi begitu sahaja.
Secara tidak langsung aku ingin mengumumkan si Koko pemenangnya~~Tahniah Koko hehe~~
Kemudian si Koko kembali ke tempatnya untuk berehat.

Aku terpikir mengapa si Sarip Dol pergi begitu sahaja?
Takut sungguhkah dia pada si Koko?

Aku pon kembali baring dengan seribu satu persoalan.
Pikir punya pikir akhirnya aku terasa mengantuk yang teramat.

OK Time too sleep.
Selamat Malam.
Sweet dream haha~~

Tips : Tips untuk tidor adalah pikir benda yang tak logik atau yang memang korang tak kan dpt jawapan haha~

otak blank..blank
4.20am

7 comments:

lakov said...
This comment has been removed by the author.
idAti mALek said...

hahah..

ni awat sarip dol mane ney????

m0ktar0 said...

kucing laaa aku panggil dia sarip dol..hahaha gengster kot kucing tu..hahahah XD

idAti mALek said...

sape lagi gengster?

kcing tu ke aku?(rase tercabar..~)

haha~

lakov said...

hahahaha..
tak kan hg nk lipat kucing guna skill silat hg pulak?
sian kucing tu hahahaha XD

idAti mALek said...

AKU tak kisah nak lipat dye..

hahahaha

lakov said...

hahaha agak2 aa dati..dgn kucing pon hg nk cari pasal hhaaha cari aa pasal dengan orang lain hahaha XD