Wednesday, April 28, 2010

Salam Perkenalan



Assalamulikum..Salam perkenalan kepada sesiapa yg baca blog ini.Kawan-kawan mengenali aku dgn nama mok wlpn aku tak gemuk.M0ktaro tu sbb aku dulu suka tgk ultramen taro..haha..aku pon tak tau nk tulis apa sbb sejujurnya aku bukan laa penulis yg baik seperti otai-otai bloger yg lain..aku pon tak ada idea sgt nk tulis ni cukup kot setakat ini sahaja..bawah ni aku sertakan hasil aku mencuba digital art..aku harap korang sudi laa komen..baik buruk kedua-dua aku terima..aku akan cuba menghasilkan yang lebih baik pada masa hadapan.






Blue flame and Yellow Lightning


This is my brain?


m0ktar0 urban


Circle Of Ray


Wanted


What did you see?


dalam bilik serba neka
3.40am

8 comments:

idAti mALek said...

hah...komen pertama aku utk entri ptama ang....wahaaha...

tp aku x faham, asal ade jugak afro tu???
wakakaka!!!!!!!!!!!!

m0ktar0 said...

afro tu aku punya asset ka hahahahah
tq tq
terima kasih kepada cik idati menjadi pernkomentar pertama untuk blog aku...
aku amat2 menghargai nya..heheh :)

idAti mALek said...

pengkomentar pertama,,,~

hoho~~

hebat title ko bagi kat aku...heheheh~

lakov said...

apa yg baik nyer tajuk blog aku hahaha stylo der..hahah XD

AdioS!!! said...

hahaha.. tudia... pic lama kita pon ada ga noh... nieh syg kat ang nieh.. haha

lakov said...

yoo fathi..thanx komen entry aku..hahaha
gambar dak bilik kita dlu pon ada..nti aku publish gambar tu..gamabr kt bagsar pon ada lagi hahaha XD fathi follow aku..
i follow u back XD

P U P U T said...

yg otak ada sayap tu best..cun banget..^_^

lakov said...

thanx puput.. ^_^