Friday, June 4, 2010

Kekarutan Pelajar Nak Tengok Wayang

Sekumpulan pelajar sekolah fly nak pergi tengok wayang dekat Taiping Sentrol,Bandar Warisan.Mereka berjalan kaki hampir 3.5km/m untuk sampai ke Taiping Sentrol.Salah seorang dari mereka berhajat menonton cerita "Prince Of The Pasiak Masa Itu Pasir"(kedah pekat ni haha).Tetapi dibantah oleh seorang rakan dalam kelompok itu dengan alasan tidak ada Anjinglina Joli.

Salah seorang dari mereka tidak mahu menonton wayang sebab nak simpan duit nak tengok "ABATAK Blender Angin Terakhir".Jadi dia pergi merayau-rayau dekat teskoit coit mencari awekz-awekz jual game.Mereka yang lain masih memilih cerita untuk ditonton.Cerita terbaru Lagend of Syaitan Kid dibintangi Pisa.Tapi semua mengeluh dan berkata "cerita melayu tak yah tengok pon dah tahu cm mana cerita dia".huhu What can i say they all taste mat saleh.

Tetiba seorang dari mereka bersuara jom tengok cerita "Cherek Selama-Lamanya" 3-D lagi tau..Tapi malang nya cadangannya di tolak mentah2..sian mamat tu..Si pendek tu teringin nak tengok cerita lakonan Bread Pig. Tapi mana ada Bread pig berlakon lagi.Akhirnya semuanya akur menonton cerita "Legendry Of The Syaitan Kid" sebab "Prince Of The Pasiak Masa itu Pasiak" tiket dah abih.(Padan muka pilih lama sangat)

Setiba mereka dalam panggung.Duduk dan menonton gelak,teriak sehingga habis cerita orang disebelah menegur mereka "Nak tumpang balik tak?"Mereka terkejut munkey apabila orang yang tegur mereka adalah Warden Asrama mereka.hahaha

Pada pendapat anda apa yang akan terjadi kepada budak-budak yang fly itu sesudah mereka terkantoi fly tengok wayang?hehehehehe

Sampai disini sahaja kekarutan aku untuk hari ini.Enjoy.

6 comments:

cikCEPET said...

huhuew...
mst arr cuak..

@ien_R@z said...

hahaha...

ape lagi.. tumpang jer la. dh alang2 kantoi kn.. muahaha

lakov said...

Cik Cepet : hahahaha...kalo sy hohoh confrom berlari balik asrama hahaha XD

ien_raz : hhaahaha betul jgk..
nk lari mana..nti kt hostel jumpa jgk hahaha

PUPUT said...

hahaha...giler tul...bani dorg siot...ni citer ko ke?ciap ada teskoit lg..akakaka...=P
tp best mmg klakar beb aku baca..hehe...

Frodo Baggins said...

hahahahhahha
rowx steady arrr
alang2 mandi biar basah!



>>___<<


"jom kita g makan2 dulu encik warden, awal lagik ni" ~ kata pljr sklah fly itu. keh3x

lakov said...

puput : time aku sekolah teskoit jaa ada..taiping sentral tak ada lagi..under construction hahahaha

frodo : betul jgk..
alang dah kantoi..bia kantoi sungguh2 hahahah XD