Tuesday, June 22, 2010

MASSAGE!!!!

Aku bangun pagi
tengok phone no massage

Tengah hari ketika aku menonton TV
tengok phone no massage

Petang selepas aku usha budak sekolah balik sekolah >:))
tengok phone no massage

Senja sesudah tengok katon kt tv2
tengok phone no massage

Malam ketika aku tengah main game
tengok phone no massage

Tengah malam ketika aku tengah tido
tengok phone 1 massage
aku buka
TAHNIAH ANDA BERJAYA MENYERTAI PERADUAN BLA..bla..bla..

WAHHHH aku rasa nk balik jaa phone aku ni..aku ingat ada laa awek mana hantar massage kt aku tengah2 malam tak pon member hantar massage ajak tengok bola kaa rupanya peraduan buduh ni..haish..hilang nafsu tido aku..

THE END

14 comments:

cikCEPET said...

ahahaaa~
saba je laaa

@ien_R@z said...

hahaha... penyakit kita same la. hihi

sb dh terbiasa duk mecet2 dulu kala. skrg dh takda. wakakaka... wat ayat sedih kt sini plak.. hihihi.. =P

lakov said...

cik cepet : biasa laa dah tak ada org nk msg(ayat pasrah sembilu kasih)hahaha

cik aien : hahahaha tu laa pasal dulu tak larat nk topap sekarang topap pon tak guna hahahaaha

.S. said...

haha..skrg mna da men msg2 da..
skg suma on9 fb ja.haha

psst,ade st cara nk bg ade msg..
tempek no fon kat status fb ok?xpn kat toilet ka cam kat skola dlu2.haha;DD

hasilnya pasti memberangsangkan.haha;DD

lakov said...

hahaha..fb lain msg lain..
msg leh 24 jam fb tak leh..

tapi tampal no kt tandas tu..
nk tampal kt tandas wanita atau lelaki ek?
hahahahaha

MelorChantek said...

bak no fon meh nak anta msg nih

MelorChantek said...

hah. bak no fon nk msg meh

lakov said...

tak boleh melor..kalo aku bg no fon aku kt hg nti ada org marah aku hahahaha

MelornChantek said...

hahah.tawu ek aku sape..haha

lakov said...

aku tau walaupon aku tak pernh jumpa hg,,tapi gaya hg bergambar aku tau itu hg hahaha

MelornChantek said...

haha.dasat ang no..gaya bergambarpon da tahu sape ek..

m i r a f i q a said...

MASSAGE! hahaha message sudah~

idAti mALek said...

kalo aku anta msg, ang suka x agak2nye??

lakov said...

cik mirafiqa : tak dpt pon mssg..tu? hantar msg empty jer ker?
hehehe

dati : hg anta aku bls tu jaa...hahaha XD