Sunday, May 2, 2010

AKU BENCI KAU!!!

sungguh indah bila kau berada disisi ku..
sungguh terhibur bila kau ada dengan ku..
kalau di izinkan aku ingin kau bersama ku 24/7
kau sebahagian hidup aku..
aku tak mampu hidup jika kau tiada..

tetapi skrang kau bagai berubah sekelip mata..
aku tak paham..
mengapa kau begitu..
apa salahku pada mu
khabarkan kepadaku jika aku telah melukakan hatimu

kau seperti bermain tarik tali dengan..
bila baik aku rasa kau milik aku..
bila kurang baik aku rasa seperti kau hilang dari aku..
dulu kau tidak sebegini..

begitu sakitnya hati aku
kau menghiris hatiku
kau siat hatiku
pedihnya tak terkata..
aku hampir memukulmu
namun aku kuatkan kesabaranku..

ohh...BERUKBAND aku benci kau!!!
tapi aku harus bersabar
kerana tanpa kau aku tidak mungkin dapat online untuk berblogging,berfacebooking,bermyspacing..
Ya Allah kuatkan kesabaranku
Amin.

17 comments:

NichKhun said...

hahahaha tu maknenye suh stadi la tuh..
hahhahahahahaha
errrr brodband pe ney pakai?

lakov said...

hahaha..
sy pakai celcom..

.sweet-ants. said...

laa berukbend rupenyer ingat kan tuju tuk boipren ke td :)

lakov said...

hehehe..entry ni khas untuk berukband sy
kak sweet..sy laki kak bukan tuju untuk boipren tp untuk girlpren hhehehee

AdioS!!! said...

ceh.. haha.. aku ingat apa td.. haha

ASSOYFINGER67 said...

salam..rasanya bukan 24/7 tapi 24 x 7 kan..takpe tak penting pun..kao nie tension sangat...p beli aiskrim strawberry...baru ler ceria..chaos..!

♥ wanur idha ♥ said...

nur pun pakai celcom..n memahmi situasi n perasaan lakov..btabah.. urmmm :p

Pipi Muncet said...

ina pakai bb celcom. haih. lembab nak mampus. so pakai utk kat luar je. streamx jugak terbayek !

sugar2 kapas strawberry said...

broadband sy pon sama sengal kot..haishhh

lakov said...

Adios : mesti hg ingat nk kasi kt awek kan hahaha :P

assoyfinger67 : betul2 saya setuju..bukn bahagi tp darab hehe..agak tension laa..belanja ice cream strabery boleh :D hehe

wanir idha : thanx wanur kerana memahami..sama2 kita kuatkan semanggat


pipi muncet : wahhh rindu nya kt streamyx..pinjam streamyx ina laa leh tak?hehe

sugar2 : sama2 kita bersabar cik sugar2..ya :)

Linglung said...

cilakak..aku baru nak layan feeling!

belalang hijau said...

same la kita...
pengguna broadband celcom...
mcm pe jer kadang2 tuh...

lakov said...

linglung : jangan marah linglung.. :) hehe

belalang : tu laa pasal belalang..sakit hati bila berukband wut hal huhu

.sHaZa. said...

lakov!u did a good job!rmi kawn2 yg tpedaya..hak3x!

adeh yai..

:))

lakov said...

shaza : luahan perasaan tuu hahaha

wakenabeb hehe :))

sugar2 kapas strawberry said...

ku bersabar..tp smpai limit mo je kunyah modem nih..hishh

lakov said...

sugar2 : sabar cik sugar2..sabar itu separuh dari iman..