Monday, May 10, 2010

Kententeraan Syaitan ahahah

KOMANDER SYAITAN DAH DATANG!!

SEMUA BERDIRI TABIK HORMAT SPRING 3x!!!

HAit!

Hari ini aku sebagai komander di area batu 2 skala rithcer ingin mengagih-agihkan kerja hasut menghasut kepada korang semua.Harap korang redha dengan sepenuh hati nyer.
Baiklah ini List nya dan magsa yagn korang perlu cari :-

Syaitan Freshie Baru abis SPN(Sijil Persyaitnan Neraka) :- Sebab korang tak ada penglaman korang cari budak2 sekolah rendah jela..Hasut diorang suruh mencuri kaa..menipu mak bapak kaa yang senang2.Cukup 100 hasut korang naik pangkat nyer.

Syaitan Pribet :- Korang aim remaja muda-mudi.Pasti scan iman dulu sebelum TERJAH! takut salah remaja korang aim terbakar kang.Hospital sini dah laa mahal korang pon tahukan..so hati-hati nyer.Cukup 100 orang korang hasut korang naik pangkat.

Syaitan Sarjan :- Korang pulak aku syorkan student2 yang mengaji Islam.Korang dah ada pengalaman so aku percaya korang leh hasut budak-budak acap alim tu.Part-time korang kalo jumpa pak cik kaki judi,mabuk,gila sex korang sapu jugak tau.Cukup 3bulan gaji up!

Syaitan Mejar :- Korang ni syaitan-syaitan elit.Tugas korang berat sikit dan berisiko sebab lawan korang adalah orang yang berilmu.Macam Ustaz,Ustazah,Tok Imam,Tok Bilal dan sewaktu dengannya.Aku tau susah tapi korang jangan riso korang dapat hasut 3 orang..aku kasi comision.

Syaitan Komander :- Aku lah komandernya hahaha..kerja aku berat lagi.Aku kena berurusan dengan orang-orang kafir untuk memonopolikan orang Islam.Setakat ni aku main area Malaysia.Kalau ada rezeki mungkin aku akan ker China atau Jepun.hahaha..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagi tinggi ilmu lagi kuat hasutan.Hanya orang yang beriman dan bertaqwa kepada Allah sahaja yang hasutan mereka syaitan tak lut.Korang pikir laa mana satu taraf korang(aku pon pikir sama)hehe

10 comments:

NAJ HEBAT said...

ape yg kau meroyan ni?? haha

syaitan tu punye title lagi tinggi weyH!

HAAHA

sugar2 kapas strawberry said...

huishhh..setan mmg...jahat.

.sHaZa. said...

syaitan..
penentang yg nyata..
minx dijauhkn dr mereka..
amin~

lakov said...

Naj : alaa wut apa nk kasi syaitan title tinggi..lagi tinggi lagi ramai laa yg rosak...huhu

sugar : Kami Benci Syaitan!

shaza : amin..jauhkan umat Islam dari hasutan syaitan

parangwarisan said...

jaohkan syaitan dari mok...
sbb mok lg bahaya dari syaitan..
hahaha..
(gurau(xtlis gurau nnt sentap plak))..hehe

lakov said...

bloock : hahaha..aku baik aa block suci berudi perkerti..hahaha XD

NichKhun said...

lawak-lawak.. tapi ade unsur2 nasehat lah.. huhuhu

lakov said...

biasa jaa naomie..tak lawak..sbnrnyer tak ada idea nk mengarut apa..huhu

jane said...

mende ko nih???
hahhaahahha

aku cucu syaitoonnnn
wakakaaka ;)

lakov said...

hahaha..
ganas sungguh ko jane..
jgn hasut aku jane hasut yg baik2 jaa tau hahaha