Monday, May 3, 2010

Mari Menjawab Tagged hehe

Dalam aku tengah bergembira sedang mengayat awwek nak buat calon bini pada tahun 2015(wahh kawin mudah hahaha :P) aku menerima tag..dari Cik puput ..Terima kasih saya ucapkan kepada beliau kerana mengtaggedkan kepada saya..Dengan ini saya telah bersedia menghadap soalan-soalan nya hehehe :D


1.Adakah anda rasa anda hot...?
Well of coz..i came from UK..in UK very salji now.when i came to malaysia is very2 panas..i need mandi 5x per day(hahahahaha XD)

2.upload wallpaper laptop yang anda guna sekarang dan berikan sebab-sebabnya




Ni adalah ekor allion yang aku ciptaan sendiri bernama "blue flame" dan "yellow lightning"
hehehe

3.kali terakhir makan pizza..?
3 januari 2010..time befday adik aku hehe..

4.lagu terakhir yang anda dengar:-
moon on the water by beat cruseder(anime from beck mongolia chop squad)

5.apa anda buat selain meyelesaikan masalah tag ini..
menguap 2,3 kali
garu kepala mencari idea
jadi tukang rasa masakan mak aku(mak aku puasa hari ni hehe)

6.selain nama sendiri anda di panggil dengan nama apa?
mok khonsoi
mok square
moktaro
mokmon
XD

7.tag kepada 4 orang :-
segala keputusan undian adalah muktamad :P

undian pertama jatuh kepada shannice
undian kedua jatuh kepada RinaAzam
undian ketiga jatuh kepada Frodo Baggins
undian terakhir jatuh kepada aieoreo

kepada para pemenang boleh menjawap bila-bila masa anda free ^_^

8.5 pekara yang anda tahu tentang mengetag anda :-

dia seorang wanita
dia sangat peramah
dia suka sharing
dia rakan blog aku
dialah Cik puput

ok tak jawapan aku ni puput?hehehe :D

selesai sudah upacara tagged..hehe
amin.

8 comments:

PUPUT said...

aku suka nama ko mokmon tu....gelak sakan aku baca entri ko ni...bl baru blk dr uk ni mokmon?ekeke..=P

lakov said...

hahaha..aku minat kot digimon dulu best gila..part paling aku suak tyme digimon nk bertukar hahahaa..baru jer aku balik ada bisness skt hahaha XD

NichKhun said...

fuyyoo.. dapat tag.. eheheh rajen nye buat.. hahaha ney lukis pakai pe?

lakov said...

hehehe..sy mmg rajin hehe :)
pakai photoshop jaa

Pipi Muncet said...

frodo blogger famous. haha

nama lu ikmal hakim

sugar2 kapas strawberry said...

nsib baik da jwb tag nih..hihi

Shannice said...

lakov.. u r very sweet to tag me...hehe..

cuma..saya x pasti bila kena tag ni, nak buat apa?? hahahaha.. maaf ya.. saya x tahu..

lakov said...

sugar2 : hehehe sabar cik sugar ada tag akan datang untuk anda di mana akan datang hahaa wahh ayat ugut >:)

pipi muncet : ahakkzzz..haha..tak per..bro frodo tak kisah tul tak XD(menyedapkan hati sendiri hehe)
alamak kantaoi..XD hehe

Shannice : hehe..mengapa shannice hanya perlu copy soalan dan jawap mengikut kretiviti shannice..tak perlu tergopoh..bila free baru buat..tiada paksaan shannice..peace :D