Sunday, May 2, 2010

Saka Lembu Hitam Menganas


Ini merupakan kali pertama aku menerima tag.Thanx kepada kak abcmilo kerana telah menurunkan wasiat saka saka lembu hitam..Kalau disembelih buat akikah atau kenduri ni kenyang gak ni hehehe ^_^
Apa-apa pun aku perlu segerakan upacara penerimaan dan penurun saka sebelum lembu hitam ini hilang mood hehe..



Syarat-syarat penerimaan saka:

1. Thank & link the person that gave you the cow

Terima kasih la kak abcmilo menyerahkan pusaka saka ini kepada saya.

2. Bagi balik wasiat saka ni kat 7 bloggers yg paling active

Kepada kalian yang tersenarai, terimalah seadanya

adios(fathi)

Maafkan aku..aku tidak tahu kepada siapa lagi hendak ku turunkan saka ni..


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.

Kepada bakal penerima pusaka saka ini..Saya ingin mengumumkan saka Lembu Hitam ini adalah wasiat dari Orang Kaya Kg Sepening Lalat(OKSPL)sdh.bhd

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.

  • garu kepala

  • garu tengkok

  • garurumon




5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan:

  • roti sabun

  • roti buku

  • roti lutut


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

satu sembilan lima



7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

- Bagi salam dengan lemah lembut,ayu dan sopan santun :p


Dengan ini berakhir sudah upacara penerimaan dan penurunan saka Lembu Hitam.Maka Saya..saya..saya
********
******
****
***
**
*
lapar..

10 comments:

PUPUT said...

cis...hahahahampis ko turunkan saka ni kat aku...hahaha...memain je beb...hehe..lucu aku baca...ok2..kang aku amik ni ek...tggu aku free karang...tq tau...

Pipi Muncet said...

haha.saka lembu hitam sapa neh. haha

garurumon tu apa.
haha garuna ina tau lah.
amboi cek gula2 kapas strawberry buat entry psl lakov.
habis ar lagi gelemer dr ina ni. haha

abcmilo said...

Alhamdulillahh....lega rasanya terlepas beban...

ehehehe...

lakov said...

pipi muncet : hahaha..ni saka lembu hitam terbaik dari ladang ni heheh
ha'a mok baca dah terharu gak laa tq cik sugar2 kapas strawberry...nti nk tulis gak laa entry pasal dia dan blogger lain hehe

PuPut : hahaha ko org paling sesuai puput hahaha XD..no problem punya..

abcmilo : hehehe...dah mcm wut MLM dah ni hahaha

Frodo Baggins said...

saka kamben xder? hahahhaha


>>___<<

lakov said...

frodo : hahaha setakat ni belum ada lagi..mingkin frodo boleh mulakan dulu saka kamben nti hahahahaha XD

belalang hijau said...

haha...
td belalang bloger2 yg dapt lembu nih...alih2 skrg belalang pulak yg dapat...
adoyaii...
pe2 pun thanks bro.nanti belalang ternak lembu nih smpi beranak pinak...
:-P

ASSOYFINGER67 said...

Salam...lembu tu dah buat IC ke brother..bukan apa takut tak cukup umur...haha(gurau je ye mokhtaro

AdioS!!! said...

Dengan ini.. Sy mohamad Fathi akan menerima Saka ini seiklas hati yang terbuka..

Moga siapa yg bg saka ini bahagia seumur idopnya...

haha..
amin!

lakov said...

belalang : wahh bisness lembu pusaka..hehe nti leh aa order lembu kt mr belalang..hehe

assoyfinger67 : ni lembu dari indo..masuk secara haram nasib kastam tak jumpa hehehehe XD (tak ada apa laa assoyfinger67)

adios : Alhamdulilaa..tlg jaga saka tu elok fathi mkn 3 kali sehari tau hahaa
semoga hg pon panjang umur

amin!