Monday, May 3, 2010

Siaran Ulangan ketika Lakov menerima Anugerah Blog Tercantik ;D

Semalam 2 mei 2010..seorang bloger newbie iaitu "m0ktar0 penceria dunia" telah menerima sebagai blog yang tercantik..Tahniah saya ucapkan..apa-apa pon mari kita imbas semula ucapan beliau ketika menerima ketika menerima anugerah ini semalam.

AA..ohh..(melepas kan nafas panjang) saya..saya tak sangka saya menang pada hari ini..kelu lidah saya dibuatnya..apa-apa pon saya nak ucapkan ribuaan terima kasih kepada rakan-rakan blog saya dan mereka-mereka yang sudi follow saya.Thanx a lot lot lot.Jutaan terima kasih juga kepada Cik puput , Cik sugar2 kapas strawberry dan Cik Susue yang sudi selalu memberi sokongan kepada saya..dan memberi saya anugerah ini..Tak lupa juga sifu saya Cik PiPi Muncet yang banyak mengajar saya tentang blogspot ini.Kepada blogger-blogger diluar sana saya syorkan follow diorang kerana diorang memang best.Entry2 diorang memang syok. Terima Kasih.Luv U All.

(hahahahaha berangan wut ucapan cam artis dapat anugerah..ala-ala cm AIM hari tu hahahaha XD)




1. buat entry ttg award yg cntik ni
2. copy badge 'Beautiful Blogger Award'
3. ucapan terima kasih dan letak link pemberi award pada
entry tersebut
4. senaraikan 15 blogger sebagai penerima award.
Mari kita lihat calon-calonnya adalah :-sdaa
SHANNICE ESTER ADANIFF HANAKO BELLA
itu jer yang aku dapat..hahaha kalo dah dapat tak perlu jawap hehe
Tagged tamat disni..hehe enjoy

8 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hihi..tq2 sbb ambik award ;)

princess hanna said...

hehe..orait...wlcome yep...smpat agi ye promote...

Pipi Muncet said...

blogger tercantik. mokk. awww.

si para para said...

sugar2 kapas...

lakov said...

sugar2 : sama-sama..thanc kerana memberi saya awward hehe

susue : hehehe..sempat2 hehehe mana leh terlps hehe

pipi muncet : mok cantik awww hahhaha XD

para-para : napa dgn sugar2 kapas ?

sugar2 kapas strawberry said...

para: mengapa anda sebut sy??hihi

PUPUT said...

hehehehe....kelu lidah?ye ye o je cam dapat penyanyi terbaik...hehehe....

Shannice said...

sya kena ambik award ni?? baiknya lakov... mcm tag juga kan??? hihik.