Thursday, May 13, 2010

Andai ku memiliki 2Juta



HOHO apa2 pon lakov nk ucapkan Jutaan terima kasih kepada Mr.Belalang kerana memberi saya peluan gberangan jika memeiliki 2 JUTA!!! satu amount yang sangat-sangat banyak.Mana Mr.belalang dapat duit ni?Sila rujuk blog beliau.HEHE di talian http://suarabawahtanah.blogspot.com.Tagged bermula

Berterima kasih kepada pernderma:
Terima kasih kepada Dato Belalang kerana memeberi saya 2juta untuk di berangaan jika saya memilikinya hehehe...Saya akan gunakan keseluruh wang ini untuk kebaikkan bersama.haha

Menderma semula 2juta kepada kawan-kawan lain:
HAHAHAHAHA JANGAN HARAP LAA AKU NAK KASI KORANG 2JUTA..AKU NAK MAKAN SORANG2 JAA HAHAHAHa...ingat senang2 jaa aku nk bagi jangan harap laa HAHHA(jangan tiru aksi ini,tamak haloba makan diri nti)

Apa yang Lakov akan gunakan jika memiliki wang sebanyak itu: Sebenarnya saya rasa sayang nak guna duit ni..yela bukan senang nak dapat 2juta free-free mcm ni kalau betul laa lakov nk
  • Beli sebijik kancil 650cc
  • nak tanggung semua perubatan adik
  • nak bayar hutang rumah yang ayah lakov dok tanggung skrang
Lepas bayar tu semua ada lagi baki banyak lagi lakov nk
  • hajat pertama ialah nak kahwin
  • hajat kedua kahwin dengan bini no2
  • hajat ketiga pasang sorang lagi bini no 3
  • hajat keempat tak sempat nak pasang 4 bini-biniku tuntut hak masing2..duit abih dekat situ jaaa(ini laa akibat tak kasi kt orang lain td hahahah)
Macam mana aku nak dapt duit sebanyak ini:
Lakov nak jadi PM.Conform boleh dapat 2 juta atau lebih hahahah XD

Tag sudah tamat itu lah kekarutan lakov kalau dapat 2juta hahaha jgn percaya ini hanya semua mengarut.lakov pencinta setia seorang gadis.hahah(promote diri)dan tips nk dapat 2 juta tu jalan tu paling singkat,mudah dan cepat hehehe~selesai~Thanx to Mr belalang again

8 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

klu sy dpt 2 juta sy nk bukk kdai jual sayur..

belalang hijau said...

bagus lakov bagus...joli sejoli2nye dgn dunia hadiah dariku itu. Klu abis jgn malu2 mintak je lagi. Akan Belalang cop lagi 2 juta utk lakov...
wakaka...

lakov said...

sugar : hahah dari buka kedai baik buka ladang cik sugar..baru untuk..



Mr.belalang : hahahha of coz..guna sebaik mungkin mmbazir itu best hahaha XD

cikCEPET said...

hah bgus tuh...!!
mntak jewp sume yg de kt mr.belalang tuh...
bia mewah sket na joli t...
heheee :))

malyna said...

peh, makan sorang. hoho

lakov said...

miss cepet : Mr.belalang keja cop duit untuk semua blogger hahahaha

miss malyna : hahaha tamak haloba memakan diri sendiri haha

Frodo Baggins said...

dapat dua juta wa plan beli kucing.


>>___<<

Linglung said...

gua nak beli stok choki-choki satu lori..selebihnya gua nak belanja Lisa Surihani makan steamboat...huarghh!! sumpah best!