Sunday, May 23, 2010

Al Kisah Sepasang Kekasih


Laki :Napa u wut i macam ni?

Girl :Sebab u ni bosan laaa

Laki :Apa yang bosan sangat pasal i ni?

Girl :Yela,i minat lagu Alesana tapi u minat lagu wondergirl so childish

Laki :Nk wut macam mana awek wondergirl lawa2 (sengih kambing)

Girl :So i tak lawa laa

Laki :Lawa-lawa..awek i semua lawa2

Girl :Semua?ohh u main kayu tiga ekk?

Laki :ehh mana ada..u sorg jer awek i

Girl :Tipu yang u kata semua tu apa?

Laki :Semua yang ada kt u semua nya lawa..

Girl :Betul ni?

Laki :Iya sayang intan payung periuk belanga kuali

Girl :Ni yang i sayang u tau..periuk belangga pon u kasi kt i ek

Laki :Kegunaan masa depan time kita berumah tangga

Girl :Sayang jom p karok.i nk nyanyi lagu untuk u..lagu I LAP U

Laki :Lagu apa tu?

Girl :Alaaa lagu ni
I LAP U
U LAP ME
WE AR API PAK MALI
bla..bla..blaa

Laki :Trimas sayang..I LAP U Too

Girl: LAP U THREE

Laki: LAP U FOUR

Girl: LAP U FIVE

Laki: LAP U SIX

----------------------------------------------------------------------
Oii dah laa penat aku nak taip laa..aku sekeh jgk laki bini..kahwin tak lagi nak lap sana lap sini.. ni lap moto aku lagi bagus..haish...tapi jeles gak aku..tengok depa syok jaa berdua..aku hehe..nti laa :D:D

p/s: Tidak berapa sihat terutama otak kiri aku..hahaha..so semoga entry ni leh laa wut korang gelak sorang2 nyer hahaha XD

note: Jom pulang ke taiping..dan iklan dari mamak "MAMAK IS GOOD"

THE END

8 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

ahahaha..so childish la couple ni.hihihi

tp klu bahagia xpela.. ;)

lakov said...

untuk pengatahuan cik sugar pasangan ini hanya berumur 4 tahun..masih minum susu dumex hahaha

NichKhun said...

hakhakhak.. meh nak tolong sekeh gak kepale dorang tuh.. hahaahha

PUPUT said...

haha...tp betul2 ko kata...bek g lap moto ko...lg baik...akaka...

PUPUT said...

ala mokmon...geram aku baca ni...ko suka nak wat citer ada part 2nd....ngeeeee....

@ien_R@z said...

haha... sweet cople ke ape nie??
adoyai.. mcm budak2.. hik3

tp kalau tu cara nak tunjuk kasih sayang.. apa boleh buat.. hee

cikCEPET said...

ahahaa...
senggeh akuh bce en3 neh...

:))

metafora tertinggi said...

hahaha. mcm kita dulu2 lakov. cewahhhh.

LAKOV mamak is the best

>>____<<